Wanneer jullie geboortekaartjes op maat willen laten maken, sturen jullie mij een mailtje. Daarin vertel je mij wat jullie wensen zijn. Denk daarbij aan ideeën voor papiersoort, maat van het kaartje, gevouwen/ongevouwen, kleurgebruik en stijl. Misschien hebben jullie een speciaal thema in gedachten.

Ook wil ik graag weten wat jullie uitgerekende datum is en hoeveel kaartjes en/of enveloppen jullie nodig hebben. Kaartjes zijn te bestellen per 25 stuks. Dus 25, 50, 75, 100 enzovoorts.

Aan de hand van jullie wensen kan ik voor jullie een offerte maken. In de prijs van de offerte zijn de ontwerpkosten, digitale drukproef, drukkosten, verzendkosten en eventueel de enveloppen inbegrepen. Tevens reken ik geen kosten voor correctierondes. We gaan net zo lang door totdat jullie tevreden zijn.

Enveloppen kunnen eerder worden toegestuurd, zodat jullie al de tijd hebben om deze te schrijven.

Het ontwerpen

Plaatsen jullie bij mij de opdracht dan ga ik aan de slag met ontwerpen. Jullie ontvangen van mij een eerste opzet per e-mail. Aan de hand van deze eerste opzet kunnen jullie mij eventuele wijzigingen doorgeven. Ik pas deze aan en stuur jullie een nieuwe digitale proef. Wanneer jullie helemaal tevreden zijn met het ontwerp en mij jullie akkoord hebben gegeven dan vraag ik jullie de eerste helft van het totaalbedrag (overeengekomen op de offerte) te betalen.

Weten jullie nog niet of jullie een jongen of een meisje krijgen? Geen probleem, ik maak gewoon twee versies zonder extra kosten.

Annuleren

Mocht je na het ontvangen van de digitale proef de bestelling willen annuleren, dan wordt er €100,- in rekening gebracht.

© 2016 - 2024 MamaKaart.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel