HOE KAN IK HET GEBOORTEBORD BEVESTIGEN MET DUBBELZIJDIG TAPE?

Het standaard geboortebord wordt geleverd met dubbelzijdig tape waarmee je het bord op het raam plakt. Het bord wordt in één geheel geleverd met in het midden een snede zodat je  het bord kan“knikken”. Controleer je bord direct bij ontvangst op deze snede.

Voordat je het bord op het raam plakt dien je het raam eerst stof- en vetvrij te maken.. Het raambord moet op een vlak raam geplakt worden, niet op bijvoorbeeld glas en lood. Let op! Niet plakken op enkelzijdig glas!

IS HET RAAMBORD WEL WATERPROOF?

De prints op de geboorteborden zijn UV- en waterbestendig. Hierdoor kan het geboortebord dus lang blijven hangen en kan het prima tegen een regenbui. Het bord zelf is gemaakt van stevig 4 mm dik polypropyleen kanaalplaat.

HOELANG MAG HET BORD HANGEN?

Het raambord mag maximaal 2 maanden hangen i.v.m. de lijmlaag die hard wordt bij een koude temperatuur. Hoe langer het bord hangt, hoe moeilijker verwijderbaar. Heb je gekozen voor zuignappen? Dan kan het bord zo lang blijven hangen als je wilt. Controleer tussentijds of ze nog goed vastzitten.

DE PLAKSTRIPS HEBBEN EEN LIJMLAAG OP MIJN RAAM ACHTERGELATEN, HOE VERWIJDER IK DIT?

Mocht er een lijm/plaklaag achter blijven op het raam, dan kan je deze eenvoudig verwijderen met stickerverwijderaar of wasbenzine. Je kan dit voorkomen door het raam eerst goed vet- en stofvrij te maken.

Hang je je geboortebord in de winter op? Dan kan de lijmlaag hard worden. Maak deze lijm eerst warm met een föhn zodat je deze met een speciale verfkrabber kan verwijderen. MamaKaart.nl is niet aansprakelijk voor eventuele schade die is achtergebleven na het verwijderen van het geboortebord.

WAT IS DE LEVERTIJD?

De levertijd van een geboortebord is 5 werkdagen. Spoedlevering is niet mogelijk. De levertijd is een indicatie en hier kunnen geen rechten aan worden ontleend.

© 2016 - 2024 MamaKaart.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel