MamaKaart.nl – Herroeping/ontbinding 

Herroepingsrecht 

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Om het herroepingsrecht uit te oefenen, moet u ons MamaKaart.nl, Eikenlaan 86, 3297 XB te Puttershoek, info@mamakaart.nl via een ondubbelzinnige verklaring (bv. schriftelijk per post of e-mail) op de hoogte stellen van uw beslissing de overeenkomst te herroepen. Om de herroepingstermijn na te leven volstaat het om uw mededeling betreffende uw uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Uitzonderingen herroepingsrecht: Op maat gemaakte producten, zoals de bedrukte producten met naam of andere naar wens bedrukte artikelen worden niet retour genomen.

De kosten voor het terugsturen van u thuis naar ons retouradres zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de MamaKaart.nl geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@mamakaart.nl.

Gevolgen van de herroeping 

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten ten gevolge van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons geboden goedkoopste standaard levering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van uw beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggezonden, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

U dient de goederen onverwijld, doch in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u het besluit de overeenkomst te herroepen aan ons heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken.

De directe kosten van het terugzenden van de goederen komen voor uw rekening.


Download hier het herroepingsformulier.

Stappen retourneren
1. Meld je retourzending vooraf aan via onze mail info@mamakaart.nl en vermeld hierbij je factuurnummer.
2. Print het herroepingsformulier uit en vul het volledig in, onvolledig ingevulde formulieren kunnen wij niet behandelen.
3. Retourneer het artikel in de originele verpakking samen met het volledig ingevulde herroepingsformulier.
4. Stuur het pakket goed dichtgeplakt en voldoende gefrankeerd naar:

MamaKaart.nl
Eikenlaan 86
3297 XB Puttershoek

LET OP! Zorg dat het pakketje voldoende is gefrankeerd, onvolledig gefrankeerde pakketten kunnen wij niet aannemen.
Bewaar het verzendbewijs goed! Dit is het bewijs dat je de artikelen daadwerkelijk hebt geretourneerd. Mocht het pakket om welke reden dan ook niet bij ons aankomen en er is geen verzendbewijs aanwezig dan kunnen wij geen geld terugstorten.

© 2016 - 2024 MamaKaart.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel